promocija spletnih strani

promocija spletnih strani


Vsekakor so najboljša promocija spletnih strani dobro (vrhunsko) optimizirane spletne strani
 


Vsekakor so najboljša promocija spletnih strani dobro (vrhunsko) optimizirane spletne strani za spletne iskalnike. Širše in globlje je spletno mesto, več podstrani promovira podjetje, dejavnost, prireditev, ... . Kadar pa z optimizacijo spletnih strani iz takšnih ali drugačnih razlogov ne dosegamo željenega je smotrno uporabiti ostale možnosti za promocijo spletnih strani. Po naših izkušnjah najboljše rezultate prinaša uporaba Google AdWords, ki omogoča daleč največ možnosti glede usmerjanja promocijske dejavnosti. Google Adwords pomeni pojavljanje v plačljivih sponzorskih povezavah za določene ključne besede , ki jih lahko najdete na med rezultati na google-ovi poizvedbi zgoraj (prve tri sponzorske povezave) in zgoraj desno prav tako med sponzorskimi povezavami. Potrebno je vedeti, da se sponzorske povezave pojavljajo le takrat, kadar obstaja dovolj velik interes s strani lastnikov spletnih strani.
Podoben, pa vendar bistveno manj ugoden (uporaben) sistem za promocijo spletnih strani nudi tudi Najdi.si, ki je v slovenskem prostoru drugi najbolj pogosto uporabljen spletni iskalnik.
Obstajajo seveda tudi drugi različni ponudniki promocije spletnih strani z izmenjavami oglasov, pa od takih promocij ne gre pričakovati mnogo.
Ena od zelo interesantnih možnosti je iskanje partnerjev (lastnikov sorodnih spletnih strani) za vzajemno povezavo, pa se lastniki tega načina v praksi ne poslužujejo.
E-prospekt vam lahko zagotovi izbiro najboljšega sistema za promocijo vaše spletne strani na podlagi usklajenega izhodišča med naročnikom in izvajalcem.

 
izbiro najboljšega sistema za promocijo spletnih strani na podlagi usklajenega izhodišča

     
 

Za uspešno promocijo spletnih strani je potrebno podrobno uskladiti izhodišča med naročnikom in izvajalcem promocijske akcije. Pomemben segment za oblikovanje promocije spletnih strani je poslovna strategija podjetja, ki jo potrebno spretno integrirati v celovito promocijo.

 
     

e-trgovina
Kupovanje s pomočjo spletne trgovine strmo narašča in sodeč po trendu bo v prihodnosti v veliki meri nadomestilo manualno nakupovanje
več >>>
 
 
Promocija spletnih strani - WEB CEO
Promocija spletnih strani - Google AdSense
Promocija spletnih strani - Najdi.si
ADpartner
 
promocija spletnih strani
 
e-prospekt | oblikovanje | optimizacija | analiza obiska | promocija | spletna trgovina | CMS-urejenje | animirane predstavitve

© e-prospekt - spletna tehnologija