izdelava spletne trgovine

izdelava spletne trgovine


Spletna aplikacija za izdelavo spletne trgovine, ki je produkt prijateljske blagovne znamke MMstudio
 


Svetovni splet (internet) odpira neskončen prostor trgovanja, posledično tudi za spletno trgovino. Spletno nakupovanje strmo narašča in sodeč po trendu bo v prihodnosti v veliki meri nadomestilo manualno nakupovanje. Naj omenimo le nekatere komperativne prednosti spletne trgovine: - deluje 24 ur dnevno, dostopna kupcem s celega sveta, ne potrebuje strežnega osebja, ni potrebna nepremičnina, število artiklov ni prostorsko omejeno, zaradi zmanjšanja stroškov prodaje se lahko regulira končna cena artiklov, itd.
Spletna aplikacija s katero se vrši izdelava spletne trgovine, ki je produkt prijateljske blagovne znamke MMstudio in smo v določenih razvojnih fazah sodelovali vključuje vse potrebne elemente in karakteristike, ki omogočajo odlično vidnost na spletu tako za celotno trgovino, kot tudi posameznih artiklov. Zavedamo se, da vsak najmanjši artikel pomembno prispeva k promociji artikla, posledično pa tudi promociji spletne trgovine.
Naročniku zagotavljamo, da ne bomo dovolili, da se objavljena spletna trgovina izgubi v spletnem prostoru. V aplikacijo za izdelavo spletne trgovine so vključene dolgoletne izkušnje razvijanja spletnih aplikacij in dejavnosti v iskalnem marketingu.

 
Naročniku zagotavljamo, da ne bomo dovolili, da se objavljena spletna trgovina izgubi v spletnem prostoru.

     
 

Spletne trgovine so vsekakor prostor trgovanj prihodnosti. Potrebno je vedeti, da le s skupnimi močmi naročnika in izvajalca lahko pričakujemo odlične rezultate. Pomagali vam bomo z vsemi potrebnimi napotki za uspešno urejanje spletne trgovine.
Mi lahko zagotovimo spletno trgovino z velikim potencialom, skupaj pa moramo poskrbeti, da bo omenjen potencial našel pot v realizacijo.

 
     

CMS - urejanje
CMS (Content Management System) - sistem za urejanje spletne vsebine omogoča tako naročniku, kot tudi izvajalcu poseganje (urejanje) v spletno vsebino.
več >>>
 
 
Izdelava spletne trgovine - MMstudio
Primer spletne trgovine - Funbox
 
izdelava spletne trgovine
e-prospekt | oblikovanje | optimizacija | analiza obiska | promocija | spletna trgovina | CMS-urejenje | animirane predstavitve

© e-prospekt - spletna tehnologija